Jászsági Harcművészeti Akadémia

Jászsági Harcművészeti Akadémia
Cím: Hatvani út 2., 5100 - HUN Jászberény (Hungary)
Telefon: 20/974-5034
Email: info@jaszharcos.hu
Web: http://jaszharcos.hu

Klubvezető: Dr. Gulyás Richárd Miklós jogász, közgazdász alapképzettséggel rendelkezik, jelenleg ügyvéd. Közel 2 évtizedig foglalkozott a gazdasági és a szervezett bűnözés elleni küzdelemmel nyomozóként. Immár több mint 20 éve gyakorolja a harcászatot és a küzdősportokat, a Testnevelési Egyetemen szerzett edzői képesítést. Az „Év sportolója” címet két alkalommal szerezte meg a megyében felnőtt férfi kategóriában. Ju-jitsu és KEMPO stílusokban szerzett danos minősítést. E mellett ökölvívás, judo, kick boksz és karate ágakban is nagy gyakorlattal rendelkezik.

Instruktorok: Garamvölgyi Mihály testnevelő, gyógytestnevelő középiskolai tanár. 24 éve foglalkozik harcászattal, 22 éve tanítja a Kempo és 18 éve a Ju-jitsu irányzatot. Kempoból 3. Dan, Ju-jitsuból 3. Dan és Hanbo-jitsuból 2. Dannal rendelkezik. Kempo, Karate és Ju-jitsu edzői képesítéssel rendelkezik. Tanítványai 300 éremnél is többet "gyűjtöttek" a különböző hazai és nemzetközi versenyeken.

​Kátai Zoltán 13 évesen kezdte meg a „test és a lélek erősítését” a harcművészeteken keresztül. Kezdetben taekwondó-val, majd 20 éves korától a KEMPÓVAL, Jitsuval foglalkozik. Kitartó munkájának köszönhetően hazai és nemzetközi versenyeken vett részt: 1998-ban, 1999-ben és 2002-ben FULL-CONTACT magyar bajnok, 2001-ben sport ju-jitsu bajnok, 1999-ben és 2000-ben az „év sportolója” címet szerezte meg Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Mottó: Erős test, erős lélek!

Edzések:
Gyermek Szakosztály keddenként 17:00 órától, csütörtökön 18:00 órától
Felnőtt Szakosztály minden kedden és csütörtökön 19:30-tól

Címe: 5100 Jászberény, Hatvani út 2.
Telefonszám: +36 20 9745-034 (Gulyás Richárd); +36 30 3166-202 (Garamvölgyi Mihály)
E-mail: info@jaszharcos.hu
Web: http://jaszharcos.hu
További tagszervezetek »
Nihon Tai Jitsu
A Magyar Nihon Tai Jitsu és Nihon Ju Jitsu Sportegyesület 1996 szeptemberében alakult. Tevékenységének központjába a japán kultúra egy sajátos részének, a harcművészetnek az elterjesztését állította Magyarországon. Egyesületünk egy olyan oktatási rendszerbe foglalt modern önvédelmi felkészítést végez, mely túlmutat az eddig ismert küzdősportok határain. A Nihon Tai Jitsu ősi japán harcművészeten alapszik, melyet az európai ember számára is megtanulható modern önvédelmi rendszerré, oktatási egységgé építettek fel Franciaországban. Ez az irányzat bizonyította, hogy hatásos védekezési formát lehet megvalósítani a tudás birtokában.
Kelemen Ryu Ju-Jitsu
2009-ben és 2010-ben megalakult (formálisan is, hiszen már 1980 óta létezik) az önálló Ryu, azaz a soke Kelemen István nevével fémjelzett ju jitsu iskola Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu néven (Hangari = magyar). 2009-ben mesterünk megkapta a soke címet, majd 2010-ben a 9. dan fokozatot és önálló iskolaként bejegyzésre került a Ryu Japánban. A hivatalos bejegyzést shike Giacomo Spartaco Bertoletti, a WJJKO elnöke és soke Kozo Kuniba a Japan Budo Kuniba Kai International vezetője felügyelte.