Jászsági Harcművészeti Akadémia

Jászsági Harcművészeti Akadémia
Cím: Hatvani út 2., 5100 - HUN Jászberény (Hungary)
Telefon: 20/974-5034
Email: info@jaszharcos.hu
Web: http://jaszharcos.hu

Klubvezető: Dr. Gulyás Richárd Miklós jogász, közgazdász alapképzettséggel rendelkezik, jelenleg ügyvéd. Közel 2 évtizedig foglalkozott a gazdasági és a szervezett bűnözés elleni küzdelemmel nyomozóként. Immár több mint 20 éve gyakorolja a harcászatot és a küzdősportokat, a Testnevelési Egyetemen szerzett edzői képesítést. Az „Év sportolója” címet két alkalommal szerezte meg a megyében felnőtt férfi kategóriában. Ju-jitsu és KEMPO stílusokban szerzett danos minősítést. E mellett ökölvívás, judo, kick boksz és karate ágakban is nagy gyakorlattal rendelkezik.

Instruktorok: Garamvölgyi Mihály testnevelő, gyógytestnevelő középiskolai tanár. 24 éve foglalkozik harcászattal, 22 éve tanítja a Kempo és 18 éve a Ju-jitsu irányzatot. Kempoból 3. Dan, Ju-jitsuból 3. Dan és Hanbo-jitsuból 2. Dannal rendelkezik. Kempo, Karate és Ju-jitsu edzői képesítéssel rendelkezik. Tanítványai 300 éremnél is többet "gyűjtöttek" a különböző hazai és nemzetközi versenyeken.

​Kátai Zoltán 13 évesen kezdte meg a „test és a lélek erősítését” a harcművészeteken keresztül. Kezdetben taekwondó-val, majd 20 éves korától a KEMPÓVAL, Jitsuval foglalkozik. Kitartó munkájának köszönhetően hazai és nemzetközi versenyeken vett részt: 1998-ban, 1999-ben és 2002-ben FULL-CONTACT magyar bajnok, 2001-ben sport ju-jitsu bajnok, 1999-ben és 2000-ben az „év sportolója” címet szerezte meg Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Mottó: Erős test, erős lélek!

Edzések:
Gyermek Szakosztály keddenként 17:00 órától, csütörtökön 18:00 órától
Felnőtt Szakosztály minden kedden és csütörtökön 19:30-tól

Címe: 5100 Jászberény, Hatvani út 2.
Telefonszám: +36 20 9745-034 (Gulyás Richárd); +36 30 3166-202 (Garamvölgyi Mihály)
E-mail: info@jaszharcos.hu
Web: http://jaszharcos.hu
További tagszervezetek »
Központi Budo Akadémia

Bátran állíthatom, hogy a legrégebbi Jiu-Jitsuval és Judoval foglalkozó szervezetek közé tartozunk Budán, ugyanis már 1986 óta jelen vagyunk a főváros központi kerületében.

Bár néha változtak egyesületi kereteink a törzsklub mindig ugyanaz maradt. Az első kerületi Központi Sportegyesületből kiválva a Budai Ifjúsági Sportegyesület tizenöt évig fogott össze bennünket. A Központi Budo Akadémia egyesületi megjelölésétől függetlenül azonban már több ennél, hiszen egy harminc évet felölelő folyamatos munka eredményein állva egy összefogó szervezetté vált, és így magasabbra emelkedett. A Budo, valamint az akadémia jelölése is az elhivatottságot, valamint a képzés komplexitásának magas igényét jelöli, elvárásokkal mind az oktatók, mind a tanítványok felé.

web: http://www.budoakademia.com/