IV JÁSZ VIADAL - 2018 március 17

2018. március 09.
IV JÁSZ VIADAL - 2018 március 17
ELNÖKI KÖSZÖNTŐ ÉS MEGHÍVÓ
 
Tisztelt Mesterek, Klubvezetők, Versenyzők, Kedves Sportbarátaink!
 
Négy évvel ezelőtt azzal a céllal indítottuk útjára a „JÁSZ VIADAL” versenysorozatot, hogy hagyományt teremtsünk.
 
A sok jószándék és tenni akarás, mellyel útnak indítottuk a rendezvényt jó táptalajba hullott, mind a szakemberek, mind a versenyzők megismerték és megszerették a „Jászság Fővárosában”, Jászberényben meghonosított ju-jitsu versenyt.
 
A befektetett sok munkának köszönhetően egyre emelkedő színvonalon tudjuk szolgálni a sportág érdekeit. Az 1998-ban, a Jászságban elkezdett sport ju-jitsu hagyományokhoz méltóan, Jászberény ismét a sport ju-jitsu egyik „fellegvárává” vált.
 
Köszönet a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség elnökségének, hogy ismét bizalmat szavazott a   Jászsági Harcművészeti Akadémiának és a 2018. évi versenynaptárába bekerült a „IV. JÁSZ VIADAL”.
 
A JJIF versenyszámokból álló rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a versenyzőknek a nemzetközi megmérettetésre való felkészüléshez. A viadal egyben a Kelet-magyarországi régió rangsorversenyének is számít.
 
Nem titkolt szándék, hogy jó alkalom a bírák, az edzők és a versenyzők számára, hogy felmérjék tudásukat a hazai rendezésű nemzetközi verseny, a „BUDAPEST OPEN” előtt, melyet 2018. április 7-én rendez meg első alkalommal az MSJJSZ. 
 
A verseny megrendezésére a hagyományoknak megfelelően nyílt rendszerben kerül sor, mely azt jelenti, hogy stílusirányzatoktól függetlenül bármely versenyző indulhat, aki elfogadja a Szakszövetségünk szabályait, és megfelel az egészségügyi és egyéb adminisztratív kötelezettségeknek.
 
A fenti elveknek megfelelően várjuk versenyünkre bármely klub bármelyik szakosztálya illetve versenyzője nevezését, legyen az Kempo, Karate, Kick-box, MMA, Judo, Ju-jitsu, BJJ, Baranta, Grappling, Birkózás stb., illetve független, egyéni nevezőket is szeretettel várunk! Célunk, hogy kiváló, sportszerű küzdelmekben legyen része a szakembereknek, versenyzőknek és érdeklődőknek egyaránt.
 
Mottónk: „A hegyek változatlanok és közönyösek, nem lehet őket meghódítani. Amit meghódítunk, az nem más, mint a félelmeink és az érzékelt korlátaink.”
(Kenneth Kamler)
 
Jó felkészülést, és kiváló, eredményes versenyzést kívánunk mindenkinek!

 
Garamvölgyi Mihály
Szakszövetségi főtitkár
dr. Gulyás Richárd Miklós
Szakszövetségi elnökA NEVEZÉSI HATÁRIDŐ 2018. MÁRCIUS 12-ÉN, ÉJFÉL (eddig kell online nevezni, és beérkeznie a nevezési táblázatnak a nevezési oldalon megadott e-mail címre ).
 

A NEVEZÉSEKET KÖZZÉ TESSZÜK 2018. MÁRCIUS 13-ÁN ÉJFÉLIG! 

A NEVEZÉSEK HELYESBÍTÉSÉNEK 2018. MÁRCIUS 14-ÉN ÉJFÉL!
 
A NEVEZÉSI DÍJ BEÉRKEZÉSI (nem átutalási, hanem az átutalásnak a számlánkra történő beérkezésének a határideje) HATÁRIDEJE 2018. MÁRCIUS 14-ÉN ÉJFÉL!
 
Nevezési díj MSJJSZ tagoknak egységesen 5.000,- Ft, mely bármely versenyszámban történő indulásra feljogosít. Nem tagoknak az első versenyszám 6.000,- Ft és minden további versenyszám 1.000,- Ft.

A nevezéseket csak a http://www.jujitsusport.hu/nevezes/ nevezési oldalon található online nevezési felület kitöltése, valamint a http://www.jujitsusport.hu/dokumentumtar.html oldalon található táblázat kitöltése, és ezzel egyidejűleg a nevezési táblázat jelen kiírásban megadott e-mail címre történő elküldése esetén fogadjuk el!


 

Hírek és információk Aktuálisok

KÖZGYŰLÉS 2018-05-27-én
2018-04-26 10:02:51

KÖZGYŰLÉS 2018-05-27-én

Rendes közgyűlés és Tisztújítás
Magyar éremeső az U15 Európa Kupán, Amersfoort, Hollandia, 2018 március 24-25.
2018-03-29 17:03:58

Magyar éremeső az U15 Európa Kupán, Amersfoort, Hollandia, 2018 március 24-25.

A Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség, Magyarország képviseletében 9 versenyzőt delegált a 2018 március 24-25.-én U15 korosztály számára megrendezésre kerülő, Európa Kupára. A válogatott tagjai az ország minden részéről, Marcaliból, Sümegről, Kistelekről és Budapestről kerültek be a csapatba. A kis különítmény már pénteken megérkezett Hollandiába, Amersfoort városába, a verseny helyszínére.

A sikeres regisztráció és a kategóriába való mérések után másnap a magyar csapat minden tagja izgatottan készülődött a másnapi megmérettetésre.  Az edzők, Sípos Dániel (3K Kistelek), Nagy Róbert (MVSZSE Marcali), Sós György (Zalaegerszeg BJJ) és Ziegler Csaba (BBME Budapest, Nagykovácsi) az esti beszélgetés alatt próbálták elemezni az ellenfeleket, azok felkészültségét, várható taktikáit.

A másnap teljesen mást tartogatott a számukra, mint amit előzetesen sejteni lehetett. Már az elején bebizonyosodott, hogy a mezőny keményebb, mint sejthető volt, és a bíráskodás gyakorlatában is van eltérés a megszokotthoz képest. Ennek ellenére versenyzőink jól vették az akadályokat bizonyítva a felkészülési időszakuk alatti, igen alapos és lelkiismeretes munkát, mely árulkodott az versenyzők rátermettségéről és edzőik hozzáértéséről egyaránt.

A küzdelmes napon minden versenyzőnk kihozta a maximumot magából attól függetlenül, hogy sikeres volt e vagy nem. Az igencsak erőt próbáló nap végére az U15 korosztályt tekintve az eddigi legnagyobb éremesővel távozott a magyar csapat az arénából. Megszületett az első Európa Kupa aranyérem Fighting System versenyszámból és a ne waza versenyág megint kitűnően szerepelt.

Eredményeink:
Stanford Zsuzsa 1. hely Fighting System, 2. hely Fighting System,
Kecskeméti Jázmin 3. hely Ne Waza System,
Tóth Alexa 2. hely Ne Waza System,
Kulcsár Kristóf 3. hely Ne Waza System,
Fülöp Rebeka 3. hely Ne Waza System.

Természetesen ne feledkezzünk el a vasárnap folyamán a többi karosztálynak megtartott Open versenyről sem, ahol aznap egyetlen versenyzőnk lépett tatmira. Dudás Virág nem kis küzdelmek árán szerezte meg a Fighting System versenyszámban a 3. helyet, Ne Waza System versenyszámban a 4. helyet.
GRATULÁLUNK a csapat minden tagjának a sikeres szerepléshez!
2018-03-21 03:02:12

"BUDAPEST OPEN" Nemzetközi Ju-jitsu Verseny

Regisztráció 2018. március 26-ig lehetséges
Harmadik helyezés az U18-U21 Ju-Jitsu Világbajnokságról
2018-03-13 10:24:47

Harmadik helyezés az U18-U21 Ju-Jitsu Világbajnokságról

Dudás Virág, a Marcali VSZSE Küzdősport Szakosztályának versenyzője 2018. március 3-án Abu Dhabiban (Egyesült Arab Emirátusban) III. helyezést ért el Fighting System versenyszámban az U18-U21 Ju-Jitsu Világbajnokságon.